Heroes Comic Amb València ha rebut a Gaten Matarazzo, l’actor que encarna a Dustin en ‘Stranger Things’

La Heroes Comic Amb València ha rebut aquest dissabte amb els braços oberts a Gaten Matarazzo, l’actor que encarna a Dustin en ‘Stranger Things’. Els assistents a la fira internacional han format llargues cues per a rebre al jove nord-americà, envoltat per personal de seguretat, i ho han abrigallat amb ‘marxandatge’ de la sèrie de Netflix.
Dustin de Stranger Things a la Comic Con Gaten Matarazzo 20180224 (13)

L’intèrpret ha protagonitzat un vídeo en el qual saluda directament a València en anglès i es mostra “molt content d’estar ací” davant una experiència “emocionant” com la de la Comic Amb.

Al llarg de tot el matí, Matarazzo ha oferit una sessió de signatures i fotos –per 25 i 35 euros, respectivament– amb els fans en la primera edició d’aquest esdeveniment, encara que tornarà a estar aquest diumenge, 25 de febrer.

En la conferència que ha protagonitzat, el jove intèrpret s’ha definit com a fanàtic del cinema dels anys vuitanta i ha triat com a favorites les cintes ‘ET’ i ‘Divendres 13’, i a Spiderman com a superheroi favorit.

De ‘Stranger Things’ ha reconegut que les seues parts favorites són les que comparteix amb Steve (Joe Keery) i ha explicat que els guionistes tenien molt escrit de Dustin abans de ser escollit, si bé creu que el personatge reflecteix moltes parts de la seua personalitat. “Adore actuar. No m’agrada la paraula celebritat, però veure una cosa nova cada dia és molt emocionant”, ha asseverat.

Com a anècdota, una de les assistents li ha preguntat a l’actor en to distès si Dustin tindrà núvia en la tercera temporada de ‘Stranger Things’, al que ell ha respost bromejant: “No ho sé, però si és així et cridaré”, arreplega el compte oficial de Twitter de l’esdeveniment.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.