Historia de la Llengua Valenciana (Des de fa 1.000.000 d’anys)"

El Grup d’Accio Valencianista presentara el proxim divendres 30 de decembre a les 20:00 hores el nou llibre de l’escritor En Joan Benet. Esta nova obra maestra de l’autor, es titula “Historia de la Llengua Valenciana (Des de fa 1.000.000 d’anys)”.

En Joan Benet, coneguts per tots, com u dels escritors en Llengua Valenciana mes en forma en l’actualitat, mos ha tornat a sorprendre en este bon llibre de consulta i sobre tot (com el mateix autor cita), “com a ferramenta per a donar a vells i jovens eixos arguments que a vegades tanta falta fan en la nostra lluita”.

Recordem que l’editorial d’este important llibre, és la propia del Grup d’Accio  Valencianista, fent gran esforç en els temps en els que estem.
Els assistents tindran l’oportunitat de comprar el llibre a un preu atractiu el mateix dia en la Paraeta del GAV i la possibilitat que l’autor vos firme l’eixemplar. Pot ser un bon regal de reixos, regalar cultura valenciana.

Una vegada finalisada la presentacio del llibre, el President de l’entitat, En Manuel Latorre, brindarà en tots els presents per a desijar a tots els presents un bon final d’any i sobre tot, un gran any 2012 per a la lluita valencianista. Tambe
contarem com sempre en una picaeta especial de Nadal.

Esteu tots convidats a l’ultim acte de l’any 2011 del Grup d’Accio Valencianista.
Grup d’Accio Valencianista
Carrer Pintor Gisbert 17, Valéncia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

2 Responses to "Historia de la Llengua Valenciana (Des de fa 1.000.000 d’anys)""

  1. Pingback: Bitacoras.com

  2. Pingback: 30-12-2011: Presentacio: Historia de la Llengua Valenciana,seu del GAV, 20:00 hores

Leave a Reply

Your email address will not be published.