728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Homenatge del Duo Dalí a Granados en el centenari de la seua mort

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música acollirà demà dimarts (a les 20:00 hores) un homenatge del Duo Dalí al compositor Enrique Granados en el centenari de la seua mort. D’esta manera el violinista Fernando Pascual i la pianista Aida Velert, interpretaran la ‘Sonata i la Dansa núm. 5’ de l’autor lleidatà, dins d’un programa en què figuren altres obres de compositors coetanis com ara la ‘Sonata de Turina’, la ‘Suite Populaire Espagnole’, de Falla i la ‘Malagueña y tango de España’ d’Albéniz. A més, estrenaran l’obra ‘Cinc escultures ceràmiques d’Enric Mestre’, d’Hèctor Oltra, una composició escrita en exclusiva per al Duo Dalí.

El Dúo Dalí. (Foto-María Díez).
image-363812

El Duo Dalí centra la seua atenció en el repertori espanyol escrit originalment per a violí i piano. Ha rebut classes magistrals de Zabaleta, Garriga i Pérez a la Academia Granados-Marshall. Ha sigut guardonat amb el Primer Premi en el IV Concurs de Música d’Alzira i Primer Premi en el IV Concurs Nacional de Música de Cambra “Ciutat de La Vall d’Uixó”. En l’últim any ha sigut invitat a oferir recitals en la Sala Eutherpe de Lleó, l’IVAM i la Casa de València a Madrid.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.