728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Imelsa inicia la contractació dels seus responsables tècnics mitjançant processos públics de selecció

L’empresa pública de la Diputació de València, Impuls Econòmic Local SA (Imelsa), ha iniciat ja els processos públics de selecció per a contractar els nous responsables tècnics de les àrees i departaments.
Després de la selecció del nou responsable de Recursos Humans, Imelsa ha publicat en la seua pàgina web les bases per a la contractació d’altres tres responsables d’àrees de serveis: Brigades Forestals, Observatori Socioeconòmic i de la Sostenibilitat Provincial i Creació i Interpretació de Recursos Turístics.

En tots els casos, l’empresa pública de la Diputació ha establit els requisits per a optar als llocs de treball, tant a nivell formatiu com d’experiència laboral.

A continuació, entre els perfils seleccionats els quals compleixen amb els requeriments sol·licitats, s’inicia un procés que inclou la realització de proves de coneixements i aptituds, així com entrevistes laborals.

En aquestes proves de selecció intervenen la direcció de Recursos Humans amb la col·laboració d’un consultor extern especialista en selecció de personal i la direcció de l’àrea Jurídica i Transparència d’Imelsa.

Vicente Domingo, nou responsable de Recursos Humans

Imelsa ha anunciat ja la selecció de Vicente J. Domingo García com a nou director de l’àrea de Recursos Humans de l’empresa, després de superar un procés de selecció en el qual van participar 38 persones i que es va decidir en una segona fase entre cinc aspirants finals.

Vicente Domingo compta amb àmplia experiència en la gestió d’empreses públiques, tant en l’Institut Valencià d’Acció Social (IVAS) com en l’Institut Valencià d’Atenció als Discapacitats i Acció Social (Ivadis).

Així mateix, ha sigut durant més de quatre anys director de Recursos Humans en Colebega, S A dedicada a la fabricació i comercialització dels productes de Coca Cola per a la zona de Llevant, amb una plantilla de 700 persones.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.