Jordi Peris obri la jornada sobre la transposició de la directiva europea sobre eficiència energètica

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Jordi Peris, ha inaugurat este matí una jornada per explicar a les grans empreses i superfícies comercials el nou decret que regula les recomanacions de la Unió Europea en matèria d’eficiència energètica a este tipus d’instal·lacions.

Com cada 5 de març, dissabte se celebra el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica, una data propícia per a promoure l’ús racional de l’energia no sols en l’àmbit domèstic, sinó també en la indústria, els edificis púbics i les grans superfícies comercials.

Como cada 5 de marzo, el sábado se celebra el Día Mundial de la Eficiencia Energética.
image-334675

En este context, el regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Jordi Peris, ha inaugurat este matí la Jornada Transposició de la Directiva Europea sobre Eficiència Energètica, organitzada per la Fundació InnDEA i Avaesen.

Peris ha volgut deixar clar que “esta transposició exigida des de la Unió Europea suposa generar un avantatge competitiu per a totes les grans empreses, ja que podran reduir el cost energètic gràcies a les auditories”.

La Unió Europea recomana reduir fins el 2020 un 20 % de la factura energètica en estes empreses, i per això el nou reial decret establix l’obligació de fer auditories energètiques per a les companyies de més de 250 treballadors o de més de cinquanta milions d’euros de volum de negoci. Ho podran fer fins al desembre d’enguany.

“Des de l’Administració pública, estem convençuts que el nostre deure és posar tots els nostres recursos per a informar les empreses de tots els detalls d’esta nova normativa”, ha assegurat Peris, que ha aprofitat l’ocasió per a recordar el compromís del nou govern municipal d’“aconseguir el certificat energètic de tots els col·legis i edificis municipals en este mandat; per una qüestió d’estalvi energètic i perquè volem ser una part activa en la lluita contra el canvi climàtic i per aconseguir una ciutat més sostenible”.

Commemoració del Dia de l’Eficiència Energètica

Dissabte, al llit del Túria, entre les 10.00 i les 14.00 hores, davall del pont de l’Exposició, la Regidoria del Canvi Climàtic i Energia Sostenible ha organitzat, juntament amb diverses entitats, un esdeveniment lúdic i didàctic per a commemorar la data sota el paraigües “València ecològica” y “Aliança pel clima”.

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de la millora dels processos de producció i cogeneració energètica, el reciclatge, l’ús de productes menys contaminants i el consum responsable dels recursos, la fira inclou una sèrie de xarrades i un seguit d’activitats lúdiques i infantils que abordaran l’eficiència energètica.

PROGRAMA
10.00 h. Obertura amb La Batukada
11.00 h. Eficiència energètica en els edificis. Agrupació Arquitectura y Medio Ambiente. AAYMA
11.30 h. Reduïx la teua factura de la llum. BIO-Oficina. Ajuntament de València
12.00 h. Lectura del manifest
12.00 h. Gestió de l’energia en comunitats de propietaris. Plataforma per un Nou Model Energètic. Px1NME+V
12.30 h. Mobilitat sostenible municipal. Associació pel Medi Ambient i contra el Canvi Climàtic. AMA
13.00 h. I ara… Què fem amb el fem? Greenpeace
GREEN GOS BATUCADA

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

One Response to "Jordi Peris obri la jornada sobre la transposició de la directiva europea sobre eficiència energètica"

  1. practicas profesionales en el extrenjero  31 de marzo de 2016 at 13:55

    He estado googleando un poco por artículos de alta calidad o entradas en blogs sobre estos temas. Explorando en Google por fin encontré este sitio web. Con lectura de esta articulo, estoy convencido que he encontrado lo que estaba buscando o al menos tengo esa extraña sensacion, he descubierto exactamente lo que necesitaba. ¡Por supuesto voy hacer que no se olvide este sitio web y recomendarlo, os pienso visitar regularmente.

    Saludos

    practicas profesionales en el extrenjero http://www.mundoidiomas.com/practicas_profesionales-extranjero/practicas_profesionales_inglaterra.php

    Responder

Leave a Reply

Your email address will not be published.