MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Justícia rep representants de la Plataforma per la Memòria del País València

15022016_Plataforma_Memoria_Historica
image-324418

Diversos representants de la Plataforma per la Memòria del País València han visitat hui la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques per a presentar als seus responsables els plans d’actuació d’aquest col·lectiu, que integra diverses organitzacions de caràcter no institucional.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i el director general de Reformes Democràtiques, José García Añón, s’han reunit amb els representants de la plataforma, que han exposat les seues principals reivindicacions i els seus plans d’actuació per als pròxims mesos.

Per la seua banda, els responsables de la conselleria han explicat els treballs que s’han posat en marxa per a donar suport legal autonòmic a l’aplicació a la Comunitat Valenciana de la Llei 52/2007, de 26 de desembre, per la qual es reconeixen i s’amplien drets i s’estableixen mesures a favor dels qui van patir persecució o violència durant la guerra civil i la dictadura.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.