728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Banda Municipal proposa un viatge musical per les comunitats i regions als Jardins del Palau

El Péndulo | Redacció.- Com és tradicional en la programació del Palau de la Música, la Banda Municipal ofereix tots els dijous del mes de juny (a les 20:15 hores) uns concerts gratuïts a l’aire, dins del recinte habilitat als Jardins del Palau. S’han dissenyat quatre programes temàtics, dirigits pel seu titular Fernando Bonete, que començaran demà amb un viatge per les nostres comunitats i regions.

CONCIERTO JARDINES BMV 19-06-2014
image-381409

D’esta manera el públic podrà escoltar obres tan cèlebres, entre altres, com són la valenciana ‘Es chopá….hasta la Moma’ de Salvador Giner, la castellonenca ‘Rotllo y caña’ de José García, les andaluses ‘Granada’ d’Agustí Lara i la sevillana ‘La procesión del rocío’ de Joaquín Turina, la madrilenya ‘Madrid’ també de Lara, l’aragonesa ‘La Dolores’ de Tomás Bretón, la catalana ‘La Costa brava’ de Leopoldo Magenti i la murciana ‘Parrandas’ de Ginés Abellán.

Les següents cites dels dijous del mes de juny seran els concerts ‘Entre pasdobles i marxes’ el dia 9, ‘Entre danses i balls’ el dia 16, ‘Anem al cine i al musical’ el dia 23 i ‘Antologia de la Sarsuela i l’Òpera’ el dia 30.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.