La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició del ‘Ninot’

DSC_02331_(1024x717)
image-269577

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà del 5 de febrer al 15 de març de 2016 la propera exposició del Ninot. Està previst que la Sala Arcuacions del Museu dels Ciències, que compta amb 2.900 metres quadrats de superfície diàfana, reunisca els més de 700 ninots que formaren la mostra.

Així ho han acordat el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, i el regidor de Cultura Festiva i President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

El preu de l’entrada serà de tres euros per a públic en general. Hi haurà una entrada reduïda de 1,50 euros per a xiquets, persones majors i socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, es mantindrà la gratuïtat per a totes les comissions falleres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.