La compareixença de Rita Barberá en 10 frases

L’exalcaldessa de València i actual senadora del Partit Popular assegura “no haver arreglat mai un concurs públic ni haver blanquejat diners

Després d’un mes de silenci, l’exalcaldessa de València i actual senadora del Partit Popular,Rita Barberá, ha protagonitzat una multitudinària roda de premsa per donar explicacions i defensar-se

Rita Barberá s' class=
image-330610

Rita Barberá s’ha defensat de les informacions que la vinculen amb el cas Imelsa. / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

de les informacions que la vinculen amb un suposat cas de blanqueig del PP de València i una presumpta trama de corrupció que de cobrament de comissions a canvi d’adjudicacions públiques. Aquestes són les 10 frases més destacades de la compareixença de Rita Barberá:

  1. No he contribuït a blanquejar diners ni he ordenat fer-ho. I tampoc en els 24 anys que he estat alcaldessa s’ha arreglat cap contracte ni s’ha adjudicat de manera irregular”.
  2. “L’alcaldessa de València mai ha tingut una caixa B. Sóc una persona honrada. No sóc corrupta ni econòmicament ni moralment”
  3. No dimitiré. Ni m’ho plantejo perquè això suposaria un reconeixement implícit de la meva culpabilitat”.
  4. “El meu patrimoni és públic. Visc a una casa de lloguer, el cotxe aquell de 200 anys ja ni el tinc i tampoc cap segona residència”.
  5. “És urgent recuperar el principi de la presumpció d’innocència i legislar contra les filtracions de sumaris que estan sota secret de sumari”.
  6. “Tot el que s’està dient està causant dolor a la meva família”. “Mirin fins a quin punt quedono les gràcies perquè els seus pares ja no viuen i no poden veure tot això“.
  7. Sobre les declaracions d’Alberto Fabra en què apuntava que semblava “estrany” que Rita Barberá no sabés res del presumpte blanqueig: “ Ell tampoc s’assabentava de molt del que passava al seu voltant”.
  8. Sobre les paraules de suport de dirigents del PP: “ Dono les gràcies al meu gran amic Rajoy, a María Dolores de Cospedal i a Paco Camps”.
  9. Sobre la compareixença del dia 29 a les Corts Valencianes: “Estic estudiant si acudir-hi perquè no estic disposada a sotmetre’m a tribunals populars, inconstitucionals i totalitaris“.
  10. Sobre Ciutadans: “Un partit que no té estructura de militància i que no tenia aportacions de l’Estat, com és possible que hagi pogut fer tres campanyes amb més mitjans que el PP?”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.