MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Diputació assegura la viabilitat del Club d’Handbol Fertibèria Port de Sagunt

Firma convenio Fertiberia Puerto saguntoLa diputada de Joventut, Esport i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha signat aquest matí amb l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, un conveni de col·laboració entre la institució provincial i el Club d’Handbol Fertibèria Port de Sagunt per a la temporada actual.
Amb la diputada i l’alcalde, també ha estat present el president d’aquest equip esportiu del Camp de Morvedre, Juanjo Ballester. La responsable de la Delegació d’Esport i Igualtat ha manifestat la «continuïtat en el patrocini per part de la Diputació, ja que la nostra tasca principal és ajudar els clubs que ho necessiten. La Diputació de València —ha afegit— estarà al costat dels equips que impulsen l’esport participatiu i el base».

Per la seua banda, l’alcalde de la localitat ha agraït la col·laboració i el suport institucional, «perquè dóna viabilitat al projecte esportiu del Fertibèria Port de Sagunt».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.