728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Diputació centralitza les ajudes a la pilota valenciana a través de la Federació

Rueda de prensa pilota foto_Abulaila (1)
image-333737
L’Àrea d’Esports de la Diputació de València ha signat hui un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana per a “dotar de major claredat i objectivitat al procés de suport per part d’aquesta institució al món de la pilota valenciana”.
D’aquesta manera ho ha explicat la diputada d’Esports, Isabel García, qui ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat del president de la Federació, José Daniel Sanjuán, per a subratllar que “les quantitats que abans es percebien a través de diverses entitats ara queden concentrades en la Federació, perquè totes les accions promocionals se centralitzen a través d’aquest organisme”. En concret, es tracta d’una dotació de 420.000 euros que, tal com ha apuntat la diputada “és una quantitat de primer nivell amb la qual la Diputació vol apostar per la promoció del món de la pilota valenciana, però sempre des del rigor i la transparència”. Aquesta quantitat es destinarà a la promoció de l’esport base, de les competicions esportives i els esdeveniments professionals, de l’esport femení i del reforç a les escoles de tecnificació, així com a tot allò que tinga relació amb la selecció valenciana de pilota i les seues activitats.
García ha insistit que “la intenció de la Diputació és seguir donant suport a aquest esport, però amb una gestió més ordenada i transparent dels fons públics”. A açò cal sumar el nomenament de Paco Cabanes ‘el Genovés’ com a nou Director Esportiu de la Federació, la qual cosa suposa una major definició de les seues funcions i responsabilitats.
Així ho ha destacat també el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, qui ha apuntat que, a partir d’aquest moment, “Paco Cabanes, gràcies a l’ajuda de la Diputació, serà el nou director esportiu de pilota valenciana”. D’aquesta manera, i tal com ha apuntat, “s’encarregarà de dirigir la recuperació de tots aquells jugadors amb alguna lesió i de gestionar els entrenaments setmanals”. D’altra banda, i pel que fa a la decisió de la Diputació de València de centralitzar aquestes ajudes, Sanjuán ha apuntat que “fa temps que estàvem sol·licitant una acció d’aquest tipus perquè la destinació dels diners públics estiga més clar i millor justificat”. En aquest cas serà la Federació de Pilota Valenciana l’encarregada de dur a terme aquesta gestió dels fons públics “lloc que al cap i a la fi són els qui legalment tenim les atribucions corresponents per a canalitzar aquestes ajudes als diferents clubs, campionats, escoles de tecnificació i al sector professional, de manera que els diners es repartisca a tot el sector de la pilota valenciana”

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.