La Diputació d’Alacant instal·la un encreuament semafòric per a invidents a la pedania alacantina de la Canyada

El diputat de Benestar Social, Miguel Zaragoza, ha assistit hui a la posada en marxa de la instal·lació

El diputat de Benestar de les Persones, Miguel Zaragoza, ha assistit aquest matí a la posada en funcionament de l’encreuament semafòric amb sistema per a invidents que la Diputació d’Alacant ha instal·lat a la partida alacantina de la Canyada, concretament a la CV-824, a l’altura del camí del Caseriu. L’objectiu de la instal·lació, que ha suposat una inversió per part de la institució de 19.295 euros, és millorar la seguretat viària en aquest pas de vianants i atendre així les demandes dels veïns de la zona.0101515 inauguracion semaforo Alcoraya

L’acte també ha comptat amb l’assistència de la directora de l’ONCE a Alacant, Estela Medina; el regidor de Mobilitat i Accessibilitat de l’Ajuntament d’Alacant, Fernando Marco; l’edil del PP en aquest consistori Mª Ángeles Goitia, i del president de l’Associació de Veïns de la pedania, Vicente Ferrándiz Aracil.

Zaragoza ha destacat que “l’objectiu de l’actuació és restituir el pas de vianants existent amb la semaforització i la reducció de la velocitat dels vehicles en aquest punt”. El diputat ha afegit que “una de les preocupacions del Govern provincial és garantir el benestar de les persones, especialment dels col·lectius més vulnerables, com són, en aquest cas, els invidents”.

El material semafòric s’ha instal·lat en el punt quilomètric 1+170 de la CV-824, de Sant Vicent del Raspeig, al pas de la N-330 per la Canyada i l’Alcoraia. El Govern provincial ha aportat la instal·lació semafòrica, així com les obres de connexió elèctrica per a l’electrificació i les canalitzacions, arquetes i proteccions necessàries. Per la seua banda, el consistori alacantí ha facilitat la columna, el suport i el regulador dels semàfors.101515 inauguracion semaforo2Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.