La Diputació inicia el procés de millora de la seguretat en la carretera entre Bellreguard i Almoines

València Notícies | Redacció.-La Diputació de València ha iniciat el procés de millora del tram de carretera que connecta Bellreguard amb Almoines. Una actuació molt demandada i que permetrà ampliar la plataforma de la via, eixamplant marges i habilitant vorals, amb el consegüent augment de la seguretat viària en una carretera estreta i sense cunetes que discorre entre camps de cultiu.

Pablo Seguí junto al diputado de Comarcalización Voro Femenía y el director de Carreteras Javi Piedra durante una reunión.

Per a açò, l’àrea de Carreteres que dirigeix el diputat Pablo Seguí ha obert ja el termini de presentació de candidatures per a la redacció del projecte d’ampliació i millora de la seguretat viària d’aquesta carretera, la CV-681, per un pressupost total de 60.000 euros i amb la intenció de començar a actuar sobre el camí abans que acabe la present legislatura.

Més de mig miler de joves afectats

L’actuació en aquesta carretera tindrà com a principals beneficiats als alumnes i alumnes de l’institut Joan Fuster de Bellreguard. Un centre d’Educació Secundària situat prop dels límits del terme municipal de Bellreguard i al que acudeixen cada dia diversos centenars d’estudiants des d’altres pobles de la zona com L’Alqueria de la Comtessa, Palmera, Beniflà, Beniarjó, Rafelcofer o Almoines.

En aquests moments els autobusos que transporten als estudiants des dels diferents municipis de la comarca han de travessar aquesta carretera estreta, sense espai per a avançaments i per on circula també un elevat nombre de motos dels alumnes i alumnes dels nivells més alts, que es desplacen fins al centre educatiu en aquest mitjà de transport per al qual tampoc hi ha elements de seguretat específics.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.