BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Diputació participa en la creació d’un laboratori d’estudi dels Serveis Socials en La Ribera Alta

Conferencia Internacional Mancomunidades en Alzira foto_Abulaila (1)_1La Diputació de València participa en la creació d’un laboratori social especialitzat en Serveis Socials en la comarca de La Ribera Alta. Projecte per al qual s’ha subscrit un acord de col·laboració en el qual estan implicats tant la corporació provincial com la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Universitat de València, la Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira.

 

Entre els objectius que persegueixen aquestes institucions estan intentar millorar les polítiques en matèria de Serveis Socials que es vénen aplicant en la comarca, dotant-los de més recursos, i realitzar estudis i informes actualitzats de les necessitats dels veïns i veïnes. Per a açò, es dissenyaran i desenvoluparan nous indicadors i bases de dades específiques que aporten informació útil tant a col·lectius com als propis ajuntaments. A més, es contempla la creació d’un banc de bones pràctiques que servisca d’estímul per a noves iniciatives relacionades amb la intervenció social comunitària.

 

La creació d’aquest laboratori té una vocació pedagògica pel que tots els informes que resulten de la recerca es veuran reflectits en cursos, jornades, publicacions, tallers i trobades amb la mirada posada en la difusió i en la sensibilització entorn de la importància de les polítiques socials. La fi és obtenir conclusions que permeten enriquir les mesures que es vénen aplicant en els municipis, així com crear aliances i sinergies entre els projectes que puguen sorgir

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.