BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Festa de l’Esport va més enllà de la Marató BP Castelló i oferirà animació per a tots els públics

7X2A3910El cap de setmana el centre de la ciutat es convertirà en escenari esportiu de la mà del Patronat d’Esports i de Castello Espai Comercial

Per segon any consecutiu la VIII Maraton BP Castelló vindrà precedida d’una gran festa de l’esport, en la qual totes les places del centre de la ciutat oferiran activitats esportives de tota mena i per a tots els públics. Aquest pròxim dissabte 17 de febrer “l’anem a liar parda”, tal com ha comentat el regidor d’Esports, Enric Porcar, en referència a la suma d’esforços per part dels diferents clubs i associacions culturals de Castelló que es bolquen amb la celebració de la Marató Bp Castelló

El Patronat d’Esports i Castelló Espai Comercial tornen a anar de la mà per a convertir el centre de la ciutat en un autèntic escenari esportiu i comercial. Enric Porcar confia en l’èxit de la convocatòria, “una oportunitat de gaudir tots, majors i xicotets, de l’esport i d’altres exhibicions en totes i cadascuna de les places del centre de Castelló”.

Per la seua banda, la presidenta de Castelló Espai Comercial, Charo Brocal, ha agraït  la iniciativa a la qual se sumen els 110 comerços que pertanyen a l’associació de comerciants. “Ens fa molta il·lusió que Castelló s’òmpliga de gent i si hi haguera més iniciatives com aquesta, Castelló funcionaria millor”, ha dit aquest matí en la presentació del cartell.

Són 14 els punts d’animació que el dissabte inundaran el centre de propostes, entre d’altres, boli, pilota valenciana, bàsquet, voleibol, esgrima, escacs, trial bici, capoeira, tennis platja, boccia, així com jocs d’animació i tallers variats. A més, el photocall s’instal·larà en la Plaça Major.

Tot açò com a avantsala a la gran prova esportiva del diumenge 18 de Febrer, dia de la Marató BP Castelló, on un gran ventall d’associacions i col·lectius eixiran a animar als atletes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.