728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Fira del Idiomes s’afegeix als actes d’obertura de la #Primavera Educativa

– La Fira dels Idiomes és una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposaran publicacions i explicaran les activitats que realitzen per a fomentar la llengua

(12/05/2016) La Fira dels Idiomes és una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposaran publicacions i altres materials de difusió i explicaran les activitats que realitzen per a fomentar la llengua i difondre un missatge positiu sobre la diversitat lingüística.

Entre els participants destaquen institucions normatives com l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Real Academia Española, l’Institut d’Estudis Catalans, Euskalitzaindia, Academia da Lingua Galega, además de direccions generals de Política Lingüística de Catalunya, Euskadi, Galícia, Astúries.

També hi participen Serveis lingüístics i centres d’idiomes de les universitats públiques valencianes com el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, el Centre d’Idiomes de la Universitat de València, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València, el Centre de Llengües de la Universitat Politècnica de València, el Departament de Lingüística Aplicada de la Universitat Politècnica de València, Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I, el Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d’Alacant, Cultura, Extensió Universitària i Promoció Lingüística de la Universitat Miguel Hernández .

També està prevista la participació d’oficines municipals de Promoció del Valencià de més de una trentena d’ajuntaments, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, les Escoles Oficials d’Idiomes valencianes, Instituts oficials d’altres llengües com el British Council, Institut Français, Goethe-Institut, Centre G. Leopardi, Institut Confuci UVEG.

A més a més hi participaran entitats cíviques com Escola Valenciana, Plataforma per la Llengua, El Tempir d’Elx, Acció Cultural del País Valencià, Faga -Federación Autonómica de Asociaciones Gitanas de la CV, Fesord, i els consolats d’Alemanya, França, Brasil, Equador, i Costa d’Ivori.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.