La Fireta de Nadal de la Beneficència fa el goig dels més menuts

El Péndulo | Redacció.- L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha programat un “rebombori cultural”, com va anunciar el diputat de Cultura, Xavier Rius, al dir que “enguany hem volgut agafar una paraula tan proactiva com la de rebombori per a descriure un fum d’accions culturals de qualitat, orientades a grans i menuts”.

Des del dia 23 de desembre, el públic infantil acudeix diàriament a la ‘Fireta de Nadal’ instal·lada al pati de la Beneficència. Una fireta amb diferents atraccions per a xiquets d’edats variades, amb un carrusel, jocs i tallers, tots gratuïts, per passar una estona de diversió. A més, poden participar en les activitats que ha programat el Museu de Prehistòria de València baix el lema ‘Un Nadal ple d’històries’, que durà als guerrers de Moixent, de Xian, i altres asteques o vikings  durant les animacions lectores a la biblioteca. També, es fan visites comentades a l’exposició ‘L’enigma del vas’ i un taller per desxifrar els secrets que amaga aquest icònic objecte.

D’altra banda, el pròxim dia 5 el públic tornarà a acompanyar a l’Agrupació Musical Orba d’Alfafar en el passacarrer que farà pels patis de La Beneficència. I a banda de la fireta, els xiquets i majors podran gaudir fins al dia 7 de gener, en aquest centre cultural de la Diputació de València, de concerts, teatre, tallers de targetes de Nadal, entre altres.

Els interessats trobaran tota la programació a la web de La Beneficència: http://www.labeneficencia.es/va

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.