La Fundació Esportiva Municipal rebaixa la seua ràtio de pagament mitjà a proveïdors a 6,45

València Noticies | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal ha aconseguit reduir la seua ràtio de pagament mitjà a proveïdors a la xifra de 6,45. La ràtio s’obté de la ponderació del temps de pagament o retard en el pagament del deute comercial en la qual es valoren els períodes de pagament o demora i les quantitats pendents o satisfetes.

El càlcul de l’indicador del període mitjà de pagament a proveïdors de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València del mes d’abril, llança un resultat de 6,45. Es tracta d’una de les xifres més baixes d’esta entitat, des que el Reial decret 635/2014 de 24 de juliol va desenvolupar la metodologia i va obligar a totes les entitats de dret públic a calcular i donar a conèixer este indicador, que pondera el temps de pagament o retard en el mateix del deute comercial i les quantitats pendents o satisfetes. Durant abril, les quantitats abonades han ascendit a 199.582,30 euros.

La ratio media del último año natural ha mejorado en ocho puntos en abril.
image-364429

La mitjana durant l’últim any natural és de 14,69 punts, la qual cosa vol dir que la Fundació Esportiva Municipal ha rebaixat a la meitat l’algorisme que es trau de les factures pagades en eixe mes i les pendents de pagament durant el mateix període.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.