728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Junta de Govern aprova la baixa d’un altre assessor del PP a instàncies del portaveu d’este grup

Valencia Noticias | Redacción.- L’equip de govern municipal manté el seu criteri de demanar la dimissió de tots aquells regidors del Partit Popular la imputació dels quals siga confirmada pel jutge, “i en el cas que això no es produïsca, instem el Partit Popular a prendre les mesures oportunes i que procedisca a la seua expulsió del Grup Municipal”, ha manifestat Jordi Peris després de la Junta de Govern Local.

“Eixa exigència volem plantejar-la molt clarament a la senyora Bonig. Li demanem que complisca el que va dir, exigim que es posicione clarament per a retornar la dignitat als plens amb mesures dràstiques i importants que reflectisquen que estes coses no són tolerables a l’Ajuntament de València”, ha afegit Peris.

Ayuntamiento de Valencia.
image-321849

D’altra banda, la Junta de Govern ha aprovat la baixa d’un dels assessors del Grup Municipal Popular “a instàncies del propi portaveu del Grup Municipal, igual que vam fer amb la primera assessora que va ser cessada”. Quant a la resta dels assessors que estan imputats, “el que fem és enviar un requeriment al Jutjat d’Instrucció núm. 18 per a sol·licitar informació clara i fidedigna sobre la seua situació i, en el cas que es confirme la seua imputació en l’Operació Taula, procedir a obrir els expedients disciplinaris tal com vam fer la setmana passada. Però abans volem tenir esta informació del jutjat”.

Comissió d’investigació

Així mateix, segons ha informat Jordi Peris, l’equip de govern continua treballant en la conformació de la Comissió d’Investigació. Si el seu objectiu inicial era depurar les responsabilitats polítiques, “el que volem incloure també és  la revisió dels mecanismes de control i supervisió de les adjudicacions i contractes que s’han produït al voltant de l’Operació Taula, per a saber com ha sigut possible que açò passara a l’Ajuntament. Volem conéixer què ha fallat i, a partir d’ací, prendre les mesures necessàries perquè no torne a passar”.

La proposta d’acord sobre esta comissió es tancarà el pròxim dia 18 en la Comissió de Participació i Transparència i la portarem al Ple del mes de febrer on quedarà constituïda, però és probable que no comence amb les seues activitats de recerca i d’estudi fins que no s’alce el secret del sumari.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.