MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Mesa de Les Corts encarrega un informe jurídic per defensar els sis senadors territorials

València Noticies | Redacció.- El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha proposat a la Mesa l’encàrrec d’un informe jurídic als serveis de la cambra per a defensar la continuïtat dels sis senadors territorials i la proposta ha estat aprovada per unanimitat.

 Des del parlament valencià es vol demostrar amb argumentació jurídica que l’elecció realitzada per Les Corts dels sis senadors territorials és legal i s’ha de mantindre fins 2019, perquè estos representants tenen el mandat corresponent a la legislatura vigent de Les Corts, des de 2015 fins 2019.

Mesa de Les Corts.
image-368571

 La proposta que ha fet el President ha estat per la recepció en Les Corts de la comunicació formal del Senat, el qual ha remés l’acord de la Diputació Permanent del Senat del 4 de maig sobre el número de senadors a designar per cada comunitat autònoma en la XII legislatura.

 Segons el President de Les Corts, “la defensa jurídica dels senadors que ens corresponen és ben clara i, possiblement, més que un argument legal per a llevar-nos representants és un argument polític i d’aritmètica parlamentària el que motiva la retallada, la qual cosa no anem a permetre de cap de les maneres”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.