MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La plaça de l’Ajuntament es convertix en espai de trobada del voluntariat de Creu Roja

Valencia Noticias | Redacción.- “La labor i l’experiència de la Creu Roja és molt important, perquè entre les guerres i les catàstrofes naturals generades pel canvi climàtic, el nombre de desgràcies cada vegada és major i els governs necessiten comptar amb el màxim nombre de recursos disponibles per a atendre  la ciutadania”. Amb estes paraules, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat el seu suport a l’acció humanitària que desenvolupa en diferents àmbits l’organització no governamental Creu Roja, que durant este cap de setmana reunix a València més de 600 voluntaris que s’han citat en un congrés estatal per a reflexionar sobre la seua implicació i contribució a la millora de la situació de les persones més vulnerables.

El alcalde de Valencia, Joan Ribó, visita el stand de Cruz Roja instalado en la plaza del Ayuntamiento, con motivo del Congreso estatal de Voluntariado de Cruz Roja. Estará acompañado por el presidente de la entidad Javier Senent, y el presidente en la Comunidad Valenciana, Francisco Javier Gimeno Blanes.
image-321827

(Foto-Manuel Molines).

En el marc d’este congrés, s’han habilitat espais informatius en diferents enclavaments del centre de la ciutat. Concretament, la plaça de l’Ajuntament acull un d’estos espais destinat a la difusió dels treballs que realitza Creu Roja en matèria de socors i salvament.

L’alcalde Joan Ribó ha visitat, acompanyat del president estatal d’esta entitat, Javier Senent, i el president de la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Gimeno, estos llocs informatius en què els voluntaris s’han fet ressò de les seues experiències i compromís.

La plaça de l’Ajuntament també serà l’escenari d’un acte de visibilització i reconeixement al voluntariat de Creu Roja que intervé en situacions de risc i conflicte de tot el món. En este acte, que se celebrarà esta vesprada, participarà la regidora de l’Àrea de Desenvolupament Humà, Consol Castillo, qui en la seua intervenció destacarà “el treball que exercix el voluntariat per a la transformació social i per a aconseguir un món millor”.

El alcalde de Valencia, Joan Ribó, visita el stand de Cruz Roja instalado en la plaza del Ayuntamiento, con motivo del Congreso estatal de Voluntariado de Cruz Roja. Estará acompañado por el presidente de la entidad Javier Senent, y el presidente en la Comunidad Valenciana, Francisco Javier Gimeno Blanes.
image-321828

(Foto-Manuel Molines).

En la mateixa línia s’ha manifestat este matí l’alcalde, que ha fet una crida “a tots els valencians i valencianes perquè, en la mesura de les seues possibilitats, participen com a voluntaris per a millorar la societat”. Com a alcalde i amb la finalitat d’escoltar necessitats i propostes de diferents col·lectius, Joan Ribó també ha rebut hui el president de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, Federico Martínez Roda;  la presidenta del Fons Valencià de la Solidaritat, Xelo Angulo; el general de la Comandància Militar de València i Castelló, Vicente Ripoll; i el degà del Col·legi d’Economistes de València, Juan Manuel Pérez Mira.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.