MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Policia Local premiarà els treballs periodístics que divulguen el valor de la mediació como instrument per a resoldre conflictes

València Notícies | Redacció.- La segona edició dels premis periodístics de la Policia Local destacarà els treballs “que contribuïsquen a sensibilitzar, conscienciar i informar la ciutadania sobre el valor de la convivència i sobre els mètodes alternatius per a la resolució de conflictes”. Així ho ha explicat hui la regidora de Protecció Ciutadana. Anaïs Menguzzato, en donar a conéixer les bases d’esta convocatòria.

“En la primera edició d’estos premis vam reconéixer els treballs periodístics que millor hagen contribuït a informar i conscienciar sobre la violència de gènere”, ha indicat Menguzzato, que ha manifestat que enguany es dedicaran estos guardons a donar a conéixer altres servicis que oferix la Policia Local com la mediació, un dels instruments més eficaços per a la resolució dels problemes que es generen a la ciutat”.Cartel de la primera edición.

L’anunci de la segona edició dels premis, dedicada enguany a la convivència i la mediació, es produïx una setmana abans de la celebració del I Congrés Internacional de Convivència Ciutadana els dies 9 i 10 de maig al campus dels Tarongers, impulsat per la Regidoria de Protecció Ciutadana a través de la Càtedra Protecpol, organitzat per la Universitat de València i que estarà dedicat precisament a la mediació i la conciliació.

En este sentit, la regidora ha recordat que este primer congrés “és fonamental perquè pretén fixar les bases que permeten establir el marc adequat per a la recerca de la millor solució dels problemes de convivència”. Finalment, Anaïs Menguzzato ha afegit que les conclusions que se n’extraguen “podran oferir les directrius que cal seguir per a una futura regulació normativa en la matèria”, ha conclòs la regidora de Protecció Ciutadana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.