La Policia Local situarà 51 vehicles en punts estratègics de la Cavalcada de Reis

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Protecció Ciutadana ha establit un dispositiu especial de seguretat per a la celebració de la cavalcada dels Reis Mags del pròxim dia 5. Un total de 219 policies, entre comandaments i agents, 33 més que l’any passat, vetlaran perquè la celebració es desenvolupe amb tota normalitat. A més, l’operatiu preveu distribuir un total de 51 vehicles policials en accessos i punts estratègics del recorregut.Policía Local de Valencia.

Tal com ha explicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, s’ha decidit incrementar el nombre d’efectius perquè “es tracta d’un esdeveniment que concentra cada any més públic i hem de respondre a eixe desafiament amb el dispositiu més complet que puguem preparar”. Menguzzato ha qualificat de “fonamental” la distribució de mig centenar de vehicles policials en el recorregut com a elements de seguretat.

El dispositiu especial de la Policia Local és de 115 agents, que se sumen als 104 del servici ordinari, la qual cosa suposa un operatiu total de 219 policies. La majoria dels efectius d’este dispositiu especial, 83 agents, s’encarregaran de la vigilància d’itineraris i façana de l’ajuntament; altres 20 vetlaran per la seguretat en l’entrega de joguets en el consistori. Els dotze agents restants de reforç corresponen al torn de la nit. A més, s’ha previst que tretze comandaments de la Policia Local treballen en l’itinerari previst, en el port i en el CECOR.

El dispositiu es completa amb catorze agents del servici ordinari que atendran la recepció dels Reis Mags en el port i altres 26 en funció del dispositiu de trànsit en l’itinerari de la cavalcada, els quals comptaran amb el suport d’altres 48 efectius més procedents de les diferents unitats de districte. A tot això se suma, com és habitual, la labor de suport i coordinació amb la Policia Nacional.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.