728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Pops Symphony i Amy Dickson presenten al Palau ‘Grans moments de la música romàntica’

Amy Dickson.
image-324581

Amy Dickson.

El Péndulo | Redacción.- L´Excelentia Pops Symphony Orchestra amb la saxofonista Amy Dickson i la viola Elizaveta Koroleva, sota la direcció del mestre Alfonso Maribona, presenten demà dimecres (a les 20:00 hores) al Palau de la Música el seu espectacle ‘Grans moments de la música romàntica’.

Es tracta d’una sel·lecció de les melodies més famoses interpretades per a saxòfon i per a viola amb orquestra simfònica com ara ‘Begin the Beguine’, ‘My Serenade’, ‘La Strada’, ‘Moon River’, ‘My Way’, ‘Braziliera’, ‘Smoke Gets in Your Eyes’, ‘Imagine’, ‘Love Story’, ‘Cinema Paradiso’, ‘Spanish Eyes’, ‘Unchained Melody’, ‘La Vida és Bella’, ‘Love me Tender’, ‘Romanze für viola und orchester F-Dur’ op. 85, de Bruch; ‘My Heart Will Go On’, ‘Over The Rainbow’, ‘New York New York’, ‘I Will Always Love You’, ‘Casta Diva’, ‘Pavane, op.50 de Faure; ‘Grease’, ‘Salut D´Amour’ i ‘Friends for life’.

L’Excelentia Pops Symphony Orchestra és la formació de la Fundación Excelentia per als concerts pops en versió simfònica. Ha sigut dirigida per importants maestros com ara Michail Jurowski,  Thomas Sanderling,  János Kovács o Henrik Schfer. Dos vegades nominada al Grammy, Amy Dickson va fer història en convertir-se en la primera saxofonista i la primera australiana a obtenir el Classic Brit Award. Va tindre la seua primera Lliçó als 6 anys i als 16, va tocar el primer concert amb Henryk Pisarek i la Ku-ring-gai Philharmonic Orchestra.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.