728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La rotonda de Blasco Ibáñez amb Clariano i Cardenal Benlloch es pavimentará amb material fonoabsorbent

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i responsable de les obres d’urbanització i manteniment d’infraestructures en la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que en breu s’iniciaran les obres amb paviment fonoabsorbent en la rotonda de Blasco Ibáñez en la seua intersecció amb el carrer del Clariano i l’avinguda del Cardenal Benlloch (barri de la Vega Baixa del districte d’Algirós), amb un cost de 258.606 euros.

El concejal de Desarrollo Urbano, Vicent Sarrià, anunció que en breve se iniciaran las obras.
image-383343

Este projecte el durà a terme l’empresa Pavasal, SA, adjudicatària de la contracta global d’obres de reparació, renovació i manteniment dels paviments dels carrers i camins de València. L’obra forma part dels 7 milions d’euros d’inversió de millora en els barris de la ciutat que han votat els ciutadans en el procés participatiu denominat Consulta Ciutadana sobre Inversions en Barris. Com ha assenyalat Sarrià, “amb esta obra comencem els projectes participatius votats pels veïns”.

Sarrià ha recordat que “la Delegació de Desenvolupament Urbà i Vivenda durà a terme un total de 20 projectes, en 11 dels 19 districtes de la ciutat, amb una inversió d’1.280.000 euros”. A més, ha afegit que “estos projectes seran noves obres d’infraestructura i manteniment dels carrers i places de la ciutat i estan dins de la partida dels pressupostos participatius votats pels veïns i veïnes”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.