La segona edició de la nit del ninot obrirà este divendres l’exposició del ninot fins les 2 de la matinada

0215 Nit del NinotEl cor de Berklee València Singers actuarà a la mitjanit

Per segon any consecutiu la Nit del Ninot permetrà visitar este divendres l’Exposició del Ninot, al Museu de les Ciències de València, en un horari ampliat que arribarà fins les 2:00 de la matinada de dissabte. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha destacat que “amb esta celebració potenciem les visites a esta cita ineludible de les Falles”.

Enguany l’horari de la Nit del Ninot s’amplia encara més respecte a l’any passat i les portes estaran obertes fins les 2 de la matinada. Abans però, a la mitjanit, actuarà el Cor de Berklee València Singers, dirigit per John Levitt. Serà un atractiu més per a “una nit on valencians, valencianes, fallers, falleres i turistes podran gaudir del gran treball dels artistes fallers”.

Fuset ha destacat la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències en esta iniciativa i ha fet una crida perquè ningú es perda “esta gran exhibició d’art, on totes i tots tenim l’última paraula per a decidir amb els nostres vots quin ninot s’ha de salvar del foc la nit de Sant Josep”. El regidor també ha volgut posat en valor que “les Falles són art i amb esta iniciativa equiparem l’art faller amb el costum dels grans museus de tot el món d’obertures nocturnes per a arribar a nous públics”.

 

L’adquisició de les entrades es manté igual que per a la resta de dies i es podrà fer via online o presencialment. L’horari d’obertura, per tant, per a este divendres serà de 10 del matí fins les 2 de la matinada de dissabte.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.