728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

La Volta Ciclista a la Comunitat comportarà restriccions en el trànsit

Plano de las restricciones al tráfico previstas.
image-316054

Plano de las restricciones al tráfico previstas.

Valencia Noticias | Redacción.- València acull este diumenge la fi de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell en una cinquena i última etapa que passa per dos fases. Esta cita comportarà restriccions en el trànsit de 9.00 a 13.15 hores. Els ciclistes eixiran a les 10.00 hores des de la plaça de l’Ajuntament fins a la CV-300 per l’avinguda de la Constitució. L’eixida serà neutralitzada i consistirà en quatre voltes al circuit urbà per a després anar cap al nord pel carrer del Justícia, pont de l’Exposició, passeig de l’Albereda, carrer del Pla del Real, Sant Pius V, carrer de la Trinitat, carrer del Cronista Rivelles, Sagunt i avinguda de la Constitució, on es passarà pel quilòmetre 0 de la carrera i tindrà inici la prova competitiva.

El recorregut del circuit urbà comença a la plaça de l’Ajuntament, continua per Sant Vicent Màrtir, carrer de la Pau, General Tovar, General Palanca, Porta de la Mar, Colom, carrer de Xàtiva i Marqués de Sotelo fins la plaça de l’Ajuntament de nou (consulteu el plànol). El tancament del circuit urbà està previst, per tant, des de les 9.00 h, excepte els llocs d’entrada i d’eixida d’emergències, és a dir, els vehicles d’emergència que es troben dins del circuit urbà podran eixir pels carrers de les Comèdies, Palau de Justícia o Roger de Lloria, mentre que l’accés al interior del circuit urbà únicament podrà efectuar-se pel carrer d’Isabel la Catòlica i serà exclusiu per a residents i vehicles d’emergència.

La tornada a València, que està prevista cap a les 12.20 hores, es realitzarà des de la pista d’Ademús, Palau de Congressos, Corts Valencianes, avinguda de Pius XII, gran via de Ferran el Catòlic, plaça d’Espanya, gran via de Ramón y Cajal i gran via de les Germanies fins al carrer de Russafa, per a enllaçar amb Xàtiva, avinguda del Marqués de Sotelo i arribar a la plaça de l’Ajuntament, on s’iniciaran les sis voltes al circuit urbà una altra vegada.

L’entrega de premis a la mateixa plaça de l’Ajuntament està prevista a les 13.15 hores. S’instal·larà un pàrquing des de primera hora del matí al carrer de Xàtiva, entre Marqués de Sotelo i la plaça de Sant Agustí, per a acollir els autobusos, i es deixarà lliure un carril o dos per al possible trànsit residual.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.