728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament abaratirà costos en desplaçaments oficials amb un concurs públic

Valencia Noticias | Redacción.- L’Ajuntament de València trau a concurs públic amb lliure concurrència un contracte per a la gestió de compra de bitllets de transport i reserva d’estades per als desplaçaments que hagen de realitzar els membres dels òrgans de govern i el personal eventual en el desenvolupament de les activitats pròpies de l’administració local. D’esta manera, “es possibilitarà un estalvi econòmic substancial per a la Corporació”, segons ha expressat el regidor delegat de Servicis Centrals, Sergi Campillo qui, per delegació de la Junta de Govern Local, promou el concurs “amb lliure concurrència, un fet que, per estrany que semble, és inèdit en este Ajuntament”. De fet, tal i com ha dit Campillo, “en cada acció de govern implementem mesures de transparència i esta n’és una prova més. Qualsevol empresa té dret a presentar-se per a aconseguir este contracte, amb uns criteris objectius i en unes condicions que volem avantatjoses per a l’Ajuntament. Perquè cada cèntim que gastem en este Ajuntament ha d’estar justificat i ha de procurar l’estalvi”.

El contrato tendrá un presupuesto máximo anual de 25.000€ y tendrá una duración de dos anualidades.
image-315917

El contracte tindrà un pressupost màxim anual de 25.000€ i tindrà una durada de dos anualitats (prorrogables a un any més), corresponent als anys 2016 i 2017. Pel que fa als criteris de concessió, d’un total de 100 punts, 75 respondran a criteris “avaluables de forma automàtica”, és a dir, criteris netament objectius basats en descomptes sobre càrrecs d’emissió de bitllets de transport, o possibilitats de reemborsament, per exemple. Els altres 25 punts respondran a altres criteris basats en el servici d’atenció al públic i el sistema d’informació de la facturació. També es tindran en compte per a la contractació altres conceptes de caràcter social, com ara la presència de persones amb discapacitat amb què compta l’empresa.

L’anunci d’esta contractació està publicat en el perfil del contractant de la web de l’Ajuntament i, a partir de la seua publicació al Butlletí Oficial de la Província, les empreses tindran 15 dies naturals per a presentar-s’hi.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.