MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament de València donarà suport al primer festival de documentals que es farà a la ciutat

El Péndulo | Redacción.- La regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha anunciat la col·laboració econòmica i organitzativa del consistori amb el primer festival DOC’s que es farà en la ciutat el pròxim mes de novembre. “El festival de documentals suposarà un baló d’oxigen per al sector audiovisual valencià i per a l’oferta cultural en la nostra ciutat, atés que es tracta d’una iniciativa ja testada amb una dècada d’èxit des que s’està celebrant a Ciutat de Mèxic”, ha dit Tello.

Glòria Tello y Nacho Navarro, responsable del festival, al acabar la reunión.
image-350248

L’Ajuntament de València subvencionarà amb 20.000 euros el primer festival DOC’s, que enguany tindrà un format d’una setmana de durada. A més, “s’ha programat per al mes de novembre per poder després ser presentat en Amsterdam a l’IDFA, el festival internacional de documentals més important que es fa a Europa”, ha explicat Tello.

En esta primera edició es farà una mena de demo o presentació internacional a productors, distribuïdors i mitjans de comunicació de com serà el festival i quines seran les seues seccions els anys pròxims.

La regidora s’ha reunit este matí amb els responsables de presentar el festival a l’equip de govern i ha destacat el seu coneixement del funcionament dels festivals internacionals i de la indústria audiovisual. Entre els compromisos abastats hi ha també el de donar suport en l’organització als responsables del festival, per exemple, amb la cessió d’espais municipals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.