L’Ajuntament de València i EMIVASA llancen la campanya ‘1 clicc=més ajuda’ per als damnificats del terratrèmol de l’Equador

València Noticies | Redacció.- El regidor delegat del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, i el conseller delegat del grup Aguas de Valencia, Dionisio García Comín, han presentat la campanya “1 CLIC = MÉS AJUDA”, amb l’objectiu de donar 2 euros per cada client de la ciutat de València que es done d’alta en el sistema d’EMIVASA a través de la seua oficina virtual per a rebre factura electrònica.

Vicent Sarrià y Dionisio García.
image-366282

Vicent Sarrià i Dionisio García.

Així, a través d’esta campanya totalment gratuïta per al ciutadà, l’Ajuntament i EMIVASA volen sensibilitzar i conscienciar tota la societat valenciana de les difícils circumstàncies per les quals passa el país llatinoamericà després dels terratrèmols patits en les últimes setmanes, i per a això fa una crida a la solidaritat amb este projecte.

Com ha declarat Sarrià, “amb esta iniciativa l’Ajuntament de València demostra el seu compromís de cooperació amb els pobles que més ajuda necessiten per a intentar pal·liar els efectes d’esta catàstrofe”. Però, també, ha apuntat que es tracta d’una mesura que contribuïx a fomentar “una millora d’hàbits dirigits a la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient”.

El ciutadà que es done d’alta en el servici de factura electrònica estarà contribuint a la conservació mediambiental ja que, d’una banda, evita la impressió de les factures i, d’una altra, evita el transport d’estes fins als seus domicilis, amb la lògica supressió de les emissions de CO2 i altres gasos d’efecte d’hivernacle inherents als vehicles rodats.

Per la seua banda, García Comín ha destacat que “tots els que formem part del grup Aguas de Valencia sentim profundament la tragèdia que està vivint-se a l’Equador, i precisament per ser un poble germà volem contribuir a la mobilització solidària de les valencianes i valencians”. Així mateix, ha valorat la campanya “1 CLIC = MÉS AJUDA” com “una forma senzilla, gratuïta i quotidiana de poder contribuir a salvar les vides de milers de persones que estan patint una autèntica tragèdia”. Fins al moment, els terratrèmols patits a l’Equador han causat més de 700 morts, milers de damnificats i zones del país totalment assolades per la magnitud de la catàstrofe.

Tal com han confirmat durant la roda de premsa, el llançament d’esta iniciativa serà el pròxim 11 de maig i s’hi podrà participar fins al pròxim 31 de juliol.

En els últims anys, des de l’Ajuntament de València i EMIVASA estan realitzant-se diverses iniciatives que contribuïxen a la preservació de l’entorn, sense detriment del servici al ciutadà.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.