MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament dóna la benvinguda  oficial als nous funcionaris

Sergi Campillo: “Sempre donaré la cara pels treballadors

El regidor responsable de l’Àrea de Govern Interior, Sergi Campillo, ha donat la benvinguda als 53 nous funcionaris recentment incorporats a l’Ajuntament en un acte celebrat en l’hemicicle municipal. Campillo ha començat proclamant que “esta benvinguda no és gratuïta; les persones són importants, mereixen respecte i són el millor capital de la institució”. Campillo aspira a oferir als recentment incorporats un treball motivador amb relacions més pròximes i humanes que revertisquen en un millor servici als ciutadans.

Així mateix, el regidor es declara conscient de les dificultats del dia a dia: “esta és una casa gran que continua tenint dèficit de personal”, però ha subratllat que es considera “el defensor dels funcionaris. Sempre donaré la cara per ells i a canvi demanem el millor treball possible, regit pels principis de transparència, justícia i integritat institucional”.

Per la seua banda, el director general d’Innovació Organitzativa i Gestió de Personal de l’Ajuntament de València, Josep Vicent Cortés, ha destacat que la vocació de servici i el respecte del codi ètic és el valor que ha d’orientar el treball diari dels funcionaris: “el nostre focus ha d’estar en els ciutadans de València, que són els que paguen el nostre salari. El nostre treball ha de servir per a crear benestar i augmentar la seua qualitat de vida”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.