L’Ajuntament habilita una zona d’aparcament de vehicles al Cabanyal mentre duren les obres de reurbanització

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament ha habilitat un aparcament provisional per al veïnat del Cabanyal amb motiu de les obres que s’estan duent a terme en determinats carrers del barri. La iniciativa pretén pal·liar l’efecte i les molèsties derivades de les actuacions de reurbanització i rehabilitació sobre la disponibilitat de llocs on la ciutadania puga estacionar els vehicles.

Entre las calles de Marcos Sopena, Montanejos y Eugenia Viñes.

Tal com s’ha subratllat hui des de la Regidoria d’Urbanisme, l’àrea d’estacionament permés tindrà caràcter provisional, mentre duren les obres. Es tracta d’una zona àmplia delimitada pels carrers de Marcos Sopena, Montanejos i Eugènia Viñes, que tindrà accés a través del carrer de Montanejos. La zona estarà operativa a partir de demà divendres, 2 de juny.

Ahir mateix, l’alcalde de València, Joan Ribó, va visitar les obres en execució al barri, una actuació integral que suposa una inversió de més de 33 milions d’euros a càrrec del Pla d’Inversions Productives (PIP1) i del programa ARRU. La visita va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera d’Infraestructures, María José Salvador, el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, i altres membres de l’equip de govern municipal.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.