L’Ajuntament i el Club Nàutic engeguen l’Escola Municipal de Piragüisme i Vela

 
El regidor d’Educació i Esports, Enric Porcar, ha informat avui de l’engegada de l’Escola Municipal de Piragüisme i Vela Lleugera que naix de la col·laboració entre el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló i el Real Club Nàutic de Castelló.

Així, a partir de juliol els xiquets i xiquetes de Castelló podran gaudir de cursos d’iniciació a aquests dos esports nàutics. La durada de cadascun dels cursos serà de 12 hores i es realitzaran en horari de matí o vesprada els dissabtes i diumenges.

Els cursos de piragüisme tindran una durada de 4 dies, amb 3 hores d’aprenentatge cada dia, durant dos dissabtes i dos diumenges. Es podrà triar l’horari de matí, de 10.00 a 13.00 hores, o de vesprada, de 14.00 a 17.00 hores.

Per la seua banda, aquells xiquets que opten per la vela lleugera podran triar realitzar els cursos durant quatre dies (dos dissabtes i dos diumenges) en horari de matí o de vesprada, o triar l’opció de dos dies (un dissabte i un diumenge) en horari de matí i vesprada.
Les edats a les quals van dirigides aquestes activitats són de 12 a 18 anys per al piragüisme i de 8 a 18 anys per a la vela lleugera. Aquests últims seran dividits en dos grups segons l’edat, un per als xiquets de 8 a 13 anys i un altre per als de 14 a 18 anys. A més, en piragüisme es formaran grups a partir de 6 persones amb un màxim de 24 participants (2 grups de 12). Mentre, en vela lleugera s’obrirà grup a partir de 5 xiquets amb un màxim de 24 persones (4 grups de 6).
El preu d’aquests cursos és de 40,60 € més 5 € de segur d’accident esportiu. Els interessats poden inscriure’s als mateixos en el Patronat d’Esports (Carrer Columbretes, 22).

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.