728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament instal.la una biblioteca de consulta en la Fira del Llibre

El Péndulo | Redacció.- L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Acció Cultural, ha preparat un seguit d’actes per a commemorar el Dia del Llibre. Està previst fer mercats solidaris, tallers infantils, contacontes i, a partir de dimecres, la Regidoria obrirà una biblioteca de consulta amb un estand propi en la 51 edició de la Fira del Llibre. La regidora María Oliver participarà en la inauguració prevista demà a les 11 del matí.

L’estand de la regidoria a la Fira del Llibre comptarà amb una col·lecció d’obres de consulta amb edicions procedents de donacions per part de les editorials. A més d’esta instal·lació, a la Fira també, però a la zona de distribuïdors, la regidoria de Recursos Culturals alçarà una caseta on estaran totes les publicacions municipals.

La concejala de Acción Cultural ha programado medio centenar de actos que tienen el libro como protagonista durante el mes de abril.
image-357186

A més de la Fira, les biblioteques municipals han preparat tot un seguit d’actes “per a commemorar el mes per excel·lència del llibre, amb mercats solidaris a partir de dijous a diferents punts de la ciutat”, ha explicat la regidora d’Acció Cultural, María Oliver. “Lliurarem la recaptació dels donatius directament a la ONG CEAR, la Comissió d’Ajuda al Refugiat”. Les parades s’instal·laran a les portes del Mercat Central, la Biblioteca Azorín, la Biblioteca Roís de Corella i la Biblioteca Tosca. Els fons provenen de les donacions de la ciutadania i dels duplicats de les biblioteques municipals.

També “a les diferents biblioteques i durant tot el mes d’abril, hem programat una sèrie d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. Des de contacontes, tallers literaris i trobades lectores fins a xerrades, presentacions de llibres i exposicions, un esforç realitzat per animar a la lectura i aproximar el llibre a tots els veïns i les veïnes des de la proximitat del barri”, ha subratllat Oliver.

D’altra banda, la Regidoria d’Acció Cultural també ha previst la participació en la quarta edició del Festival València Negra amb l’organització de trobades amb autors. El dia 6 de maig, a la Biblioteca Joan Timoneda, estarà l’escriptora Rosa Montero, i en la Joanot Martorell, el dia 9, acudirà l’escriptora María Oruña.

Programación Bibliotecas.
image-357187

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.