L’Ajuntament inverteix més de 60.000€ a climatitzar la recepció i el vestíbul de la llotja i millorar les condicions de treball sense afectar els valors patrimonials de l’edifici

La LonjaEs tracta d’una reivindicació del personal que treballa en este Bé d’Interés Cultural

La Regidoria de Patrimoni Històric ha començat els treballs per a climatitzar la recepció i el vestíbul de la Llotja, un projecte reivindicat pel personal que treballa en este Bé d’Interés Cultural. Esta intervenció es durà a terme en un termini de dos mesos “amb el màxim respecte als valors patrimonials d’este edifici”, tal com ha informat hui la regidora de Cultura, Glòria Tello.

“Es tracta –ha manifestat- d’un projecte poc vistós però llargament reivindicat, de fet, l’any passat la Regidoria ja hagué de comprar aparells de fred i calor per a resoldre el problema de forma conjuntural”. “A més –ha afegit- la intervenció beneficiarà als cada vegada més visitants del nostre emblema del gòtic civil valencià”.

El cost d’este projecte, que executarà l’empresa Mesquecons S.L, ascendeix a 60.475,80 euros IVA inclós. Les actuacions consisteixen a dotar la sala amb un sistema de climatització, segons el projecte d’instal·lacions elaborat pels tècnics municipals, així com la substitució del paviment de parquet existent, que es troba deteriorat, per un altre de pedra natural més resistent a l’intens trànsit  de persones que ha de suportar.

“Amb esta actuació, el Servei de Patrimoni Històric i Artístic continua executant el Pla de Recuperació del Patrimoni que hem instaurat per revertir la situació d’abandonament en la que es trobaven els nostres museus i monuments, i que a poc a poc anem revertint”, ha declarat Tello.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.