728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament millora el servici d’aigua potable en els Poblats Marítims

Valencia Noticias | Redacción.- El Servici del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València ha ampliat la xarxa de distribució d’este recurs en el número 18 del carrer de Vidal de Blanes, en el barri del Grau, dels Poblats Marítims. Amb esta actuació, que s’emmarca en el programa “Ampliació de la Xarxa de Distribució davant noves sol·licituds de servici”, el consistori augmenta el cabal i la pressió d’aigua potable en la zona.

Obras Vidal de Blanes en Poblados Marítimos.
image-327015

El regidor delegat del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha informat hui dels treballs desenvolupats per a dur a terme esta millora del servici d’aigua potable. En concret s’ha actuat en el número 18 del carrer de Vidal de Blanes, davant d’un edifici de recent rehabilitació, on s’han instal·lat 18 metres de canonada de fosa dúctil de 100 mil·límetres de diàmetre.

Sarrià ha recordat que, com en totes les obres que realitza la secció d’Aigües del Cicle Integral de l’Aigua, estes s’han realitzat en coordinació amb tots els servicis municipals, de manera que l’impacte de les dites obres en els veïns s’ha minimitzat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.