L’Ajuntament obri del 12 al 18 de febrer el termini per participar en el sorteig de 360 places per vore la mascletà des del balcó municipal

mascleta 20170301_093708 (12)Per tercer any consecutiu el govern presidit per Joan Ribó obri el balcó durant les mascletaes per a la ciutadania, comissions falleres i juntes falleres locals

Durant tota la setmana que ve, des de dilluns, 12 de febrer, fins les 23:59 hores de diumenge, dia 18, totes les persones empadronades a la ciutat de València que vulguen assistir al balcó municipal per viure in situ la disparada d’una mascletà podran inscriure’s de forma senzilla en la pàgina web que habilitarà l’Ajuntament de València: <www.valencia.es/sorteigmascleta> o <www.valencia.es/sorteomascleta>. El sorteig que determinarà les persones afortunades es farà dijous de la setmana següent, 22 de febrer.

Esta iniciativa impulsada pel govern municipal, a través del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha suscitat un gran interés els dos darrers anys, amb més de 17.000 persones inscrites en cada ocasió, “un autèntic èxit que ha permés incidir en allò que hem fet realitat en este mandat, que el balcó, com la resta de l’Ajuntament o la mateixa plaça, no són patrimoni d’uns pocs, sinó que són de totes i tots els valencians”, ha afirmat Fuset, qui ha recordat que “per estos espais, abans tancats amb pany i clau, ja han passat en este mandat més de 445.000 persones”.

Enguany se sortejaran 360 places per a ciutadanes i ciutadans (el doble que en 2015), a raó de 20 cada dia (10 entrades dobles, per a la persona afortunada i qui l’acompanye). Fuset ha explicat que l’exigència de ser resident a València la motiva el fet que són els veïns i veïnes de València els qui amb els seus impostos fan possible el cicle de mascletaes i el fet que l’espai des d’on es presenciarà la mascletà forma part d’un edifici municipal.

A més, també hi haurà lloc per a quatre representants de set comissions falleres cada dia, uns altres quatre representants de les juntes locals d’altres poblacions que corresponga enguany, falleres majors i les seues corts d’honor, autoritats i convidats.

Les persones triades per sorteig hauran de ser majors d’edat i personar-se en l’Ajuntament amb el seu DNI. La invitació no podrà canviar-se per un altre dia al que li haja correspost, i en cas de no poder assistir es recorrerà a una llista de reserva.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.