MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Ajuntament realitzarà millores a les voreres i asfaltat a Casatellar-Oliveral

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, juntament amb l’alcalde pedani, Alejandro Ramón, i diversos membres de l’Associació de Veïns, entre ells la seua presidenta Emparl Puchades, ha visitat Castellar-Oliveral i han recorregut la pedania per a programar projectes de renovació de voreres, asfalt i obertura de carrers, que milloren la seguretat vial i faciliten la mobilitat de les persones.

También se visito las estaciones de bombeo.
image-326358

En este sentit es programarà l’obertura del carrer de José Siurana en la confluència amb el carrer de la Figuereta i es gestionarà l’ocupació anticipada amb la propietat per a poder obrir i urbanitzar el carrer de Sant Salvador, on com en el cas anterior hi ha una obstrucció urbanística.

Altres de les reivindicacions plantejades pels veïns és la urbanització del carrer de l’Aurora, on encara hi ha propietats privades, i s’està gestionant una ocupació anticipada amb els seus propietaris per a poder-les urbanitzar.

Sarrià ha recorregut amb l’alcalde pedani i l’Associació tota la pedania per a programar altres actuacions, com ara la millora dels accessos a la piscina pública.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.