L’Ajuntament reurbanitzarà el carrer Murta i millorarà la mobilitat dels vianants a Benimaclet

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament reurbanitzarà, en el termini de dos mesos, el tram del carrer Murta comprés entre els carres Mistral i Arquitecte Arnau. Amb esta intervenció urbanística, aprovada hui a la Junta de Govern Local, millorarà la mobilitat dels vianants per la via més llarga de Benimaclet que connecta el centre històric d’este barri del nord de la ciutat amb l’horta, el cementeri i els centres escolars públics de la zona.Obras en la calle Murta.

 La tinent alcalde Sandra Gómez ha informat hui d’este acord de govern que respon a una reivindicació veÏnal amb un pressupost de 248.000 euros. Concretament, el projecte aprovat, amb l’encàrrec de les obres, que començaran en el mes de desembre, contempla l’eliminació de la zona d’aparcament, la qual cosa permet ampliar les voreres d’uns escassos dos metres, a 2,70 i 4,10 metres. Les obres també permetran la renovació del mobiliaria urbà i la habiltació d’una zona d’arbres.

‘Ciutat més habitable’

Amb el mateix objectiu, “de fer de València una ciutat més habiltable”,  la Junta de Govern també ha acordat l’execució d’obres per a millorar l’accesibilitat i supressió de barreres arquitectòniques en més de 200 punts dels 19 districtes de la cituat. Estos treballs es duran a terme, amb un pressupost de 450.000 euros, en el termini de 5 mesos. Permetran la creacio de pasos de vianants, en llocs que no existeixen, la reduccio de voreres i la reforma d’altres que es troben malament.

Amés, la Junta de Govern ha acordat l’execucio de les obres de la renovació del clavegueram del barri de Torrefiel, per a las quals ha destinat una partida de 241.000 euros.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.