L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit amb els representants de les entitats veïnals Natzaret

valencia 08/02/2018  L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l'alcalde pedani Joan Francesc Estellés, visita el poble de Carpesa, i es reunix amb els veïns, veïnes i entitats.  foto Jose Jordanvalencia 15/02/2018 L'alcalde de València, Joan Ribó, rep a representants de l'Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret, i de Natzaret Unit.   foto Jose Jordan

valencia 08/02/2018
L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcalde pedani Joan Francesc Estellés, visita el poble de Carpesa, i es reunix amb els veïns, veïnes i entitats.
foto Jose Jordanvalencia 15/02/2018
L’alcalde de València, Joan Ribó, rep a representants de l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret, i de Natzaret Unit.
foto Jose Jordan

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit amb els representants de les entitats veïnals Natzaret Unit i Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret per a explicar-los el treball que està desenvolupant l’Ajuntament respecte del Pla Especial de Natzaret Est, que contempla un gran Parc de Desembocadura i una zona esportiva “amb el que volem revitalitzar un barri amb un gran potencial, que mereix un tracte que millore la seua qualitat de vida”, com ha dit Joan Ribó. L’alcalde ha afegit que “els projectes previstos en Natzaret avancen i volem compartir amb els veïns i veïnes tot allò en què estem treballant, alhora que arrepleguem les seues inquietuds. El nostre objectiu és aconseguir un Natzaret verd i amb dotacions que retornen el seu atractiu com a barri”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.