L’alcaldessa destaca el suport de la Conselleria al barri Sant Llorenç després d’anys d’abandó inversor en la zona oest de Castelló

13-11-2017 L'alcaldessa destaca el suport de la consellera Salvador al barri Sant Llorenç després d'anys d'abandó inversor en la zona Oest de CastellóMarco participa en la presentació d’un nou projecte per a la rehabilitació integral d’habitatges per més de 682.000 €

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat aquest matí “la implicació de la consellera Maria José Salvador amb Castelló ja que des del minut zero sempre ha estat pendent d’aquesta ciutat, invertint en obres i projectes que pretenen millorar la convivència dels veïns i veïnes de la mà de l’Ajuntament”.

Així ho ha manifestat Marco en la presentació del projecte de rehabilitació integral del barri Sant Llorenç, pel qual la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori invertirà més de 682.000 euros en la zona Oest de la ciutat, segons ha assegurat Salvador en un acte que també ha comptat amb la presència del rector de la Universitat Jaume I (UJI), Vicent Climent, i la vicealcaldesa, Ali Brancal.

La primera autoritat municipal ha assenyalat que des de l’Ajuntament “volem mostrar el nostre agraïment i satisfacció a la Conselleria per projectes com a este i el de pisos solidaris, exemple d’iniciativa d’integració d’un barri que ha estat abandonat durant tants anys per les inversions i per l’Ajuntament de Castelló”.

La primera autoritat municipal ha recordat que “la primera visita que vaig fer com a alcaldessa va ser al barri Sant Llorenç i ací torne una vegada més a donar les gràcies a la Universitat i a la Conselleria en aqueix exemple de col·laboració amb la ciutadania de Castelló i amb l’Ajuntament de Castelló per millorar la convivència i el dia a dia dels veïns i veïnes”.

Cal recordar que el projecte de pisos solidaris, que compta amb la col·laboració de la Conselleria, la Universitat i l’Ajuntament, facilita habitatges als estudiants de la UJI de forma gratuïta a canvi de realitzar activitats socials en el barri que contribueixen a la millora del benestar de la comunitat i del veïnat. Les activitats que es realitzen estan subvencionades pel consistori.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.