728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Lang Lang torna al Palau per a interpretar un recital de Chopin, Bach i Txaikovski

El Péndulo | Redacción.- Lang Lang torna demà dijous (a les 20:00 hores) al Palau de la Música de València amb un concert extraordinari fora d’abonament, per interpretar un recital amb obres barroques i romàntiques.

image-333939

El pianista xinés, un dels músics més compromesos i mediàtics de l’actualitat ha tornat a esgotar les entrades de la Sala Iturbi. Interpretarà una primera meitat dedicada a ‘Les estacions’, de Piotr Ilitx Txaikovski i el ‘Concert italià’, de Johann Sebastian Bach, i una segona part amb els ‘Quatre scherzos’, de Frederic Chopin, on el públic podrà gaudir de la seua tècnica aclaparadora, virtuosisme, tècnica i un ús esplèndid del rubato per interpretar al compositor polonés.

Esta serà la sisena ocasió que Lang Lang visita el Palau de la Música des que debutara a la Sala Rodrigo en el 2003. Des d’aleshores sempre ha tocat a la Sala Iturbi omplint-la. Ha col·laborat amb directors com ara Barenboim, Dudamel i Rattle, i també amb artistes de fora del món de la música clàssica com el ballarí Marquese Nonstop Scott, Julio Iglesias i Herbie Hancock. Impulsa el que anomena “la seua segona carrera”, portar la música a tots els xiquets a través del seu treball per a Nacions Unides com a missatger de la pau centrat en l’educació global, i per mitjà de la Fundació Internacional de Música Lang Lang. La revista Time el va esmentar en el Time 100 com un símbol de la joventut de la Xina i el seu futur.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.