L’arquebisbe de València carrega contra Anna Gabriel: “Es pot dir una estupidesa més gran que cal educar en comuna?”

Larquebisbe-Valencia-Antonio-Canizares-declaracions_1586851522_29299343_651x366
image-381134
El cardenal Antonio Cañizares augura que si les unions de fet superessin els matrimonis es produiria una “crisi econòmica que no podríem superar”

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, s’ha preguntat avui si “es pot dir una estupidesa més gran” que les declaracions “d’educar en comuna, tal com va dir una que està ficada en política”, en al·lusió a la diputada catalana de la CUP Anna Gabriel.

Cañizares, que ha fet aquestes declaracions durant una conferència en un col·legi catòlic de València, s’ha referit així a les declaracions del dia 11 de Gabriel, portaveu de la CUP al Parlament català, que va dir que preferiria tenir fills “en comú i en col·lectiu” perquè “els eduqui la tribu”, tal com succeeix en “moltes altres cultures al món”.

El cardenal també ha augurat que si el nombre d'”unions de fet” superés el de matrimonis i les unions civils es produiria una “crisi econòmica molt important que no podríem superar“, per culpa d’actituds que són “irresponsables, suïcides i d’incalculables conseqüències”.

“No podran amb la família”, ha advertit Cañizares, que, pel que fa a les crítiques davant les seves declaracions sobre desobeir les lleis d’ideologia de gènere, s’ha reafirmat que és el seu “deure” advertir del “perill que sobrevola per a la pau mundial” arran d’aquestes ideologies que, en la seva opinió, “estan instruint-se per destruir la família“.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.