BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Laura Ramirez la mijor oradora d’Espaya és valenciana

LAURA RAMIREZEl Torneig Nacional de Debat CDU es va celebrar en la ciutat de Còrdova
“Hauria de reduir-se la responsabilitat penal dels menors a Espanya?”. Sobre aquesta pregunta, aquest cap de setmana passat, 8 alumnes han debatut en el Torneig Nacional de Debat CDU-Còrdova. Els alumnes i alumnes (Laura, Ángela, Karine, Carla, Jose Vicente, Pedro, Morgana i Hugo) van comptar amb l’ajuda del seu formador, Miguel Ángel *Salguero i amb la de Juan Manuel Vizuete.
D’un total de 21 col·legis participants de tota Espanya, el primer dia solament es van classificar 8. Els dos equips del Lope de Vega van aconseguir classificar-se en primera i cinquena posició, un magnífic resultat que recompensava les setmanes de treball i esforç dels alumnes. Si bé en la següent fase eliminatòria no van aconseguir arribar a la final, sí va haver-hi dos premis especials per als alumnes: Premi a la millor oradora per a Laura Ramírez i premi a la millor contra-refutadora per a Karine Dumont. Uns reconeixements molt celebrats per tots dos equips que posaven fi a dos dies d’intens debat.
Tant Miguel Ángel com Juan Manuel assenyalen que els alumnes han realitzat un treball excepcional i es mereixen tots els premis aconseguits. Ara comencen la preparació per al pròxim torneig de debat, el famós Nebrija-Versus on el Lope de Vega porta aconseguint la tercera posició durant dos anys consecutius. Els alumnes, amb l’emoció encara en el cos, ja comencen a treballar per a seguir sumant èxits en el següent torneig

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.