728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’enòleg Vicente García interrelaciona el vi i la música en Les Arts en Paral.lel

El Péndulo | Redacción.- L’enòleg Vicente García Martinez protagonitza demà dimarts (a les 19:30 hores) una nova cita del cicle Les Arts en Paral·lel on interrelacionarà el vi i la música. D’esta manera, el públic podrà assistir a la conferència-concert Escoltar el vi, on també participa el Grup de Cambra Ciutat de Llíria, dirigit per Miguel Vidagany. Es podrà escoltar La ‘Puerta del vino’, de Claude Debussy, que serà interpretat pel pianista Miguel Zaragozà Portolés, guanyador del Concurs José Serrano de València (2015). Després s’interpretaran els dos estrenes absoluts ‘Invocació a Bacus’, de Ramón Silles McLaney i ‘Vitis Vinífera’, de Francisco A. Bort Ramón, per a concloure amb ‘Bach…Bacch…us’, de Javier Costa Císcar.

El enólogo Vicente García Martínez.
image-328553

L´ultima cita d´este cicle, coordinat per Ángeles López Artiga serà en març amb un concert protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artística de Buñol, dirigida per Henrie Adams i obres de Haydn i Handel. Les Arts en Paral·lel va sorgir inicialment amb l’objectiu d’obrir als estudiants de música, dels cursos superiors, noves perspectives des del contacte amb la resta de les Arts. Al llarg dels anys han col·laborat en les diferents xarrades, conferències i concerts, multitud de personalitats de diferents branques del saber; del món de la música, pintura, escultura, poesia, cine i altres disciplines de l’art creador.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.