728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Leo Nucci debuta a València amb Isabel Rey interpretant àries i duos de verdi i de l’òpera verdista

El Péndulo | Redacció.-El mític baríton italià Leo Nucci debutarà a València el proper dimarts, 10 de maig, amb la soprano Isabel Rey i la Italian Chamber Opera Ensemble.

La soprano Isabel Rey.
image-366831

La soprano Isabel Rey.

D’esta manera cantarà a la Sala Iturbi del Palau de la Música les àries “Largo al factótum” de Il barbiere di Siviglia de Rossini, “Per me è giunto,… Oh Carlo, escolta” de Don Carlo de Verdi, “Nemico della patria” d’Andrea Chenier de Giordano, i el duet amb Isabel Rey “Madamigella Valéry…, Pura siccome un angelo” de La traviata de Verdi. Per la seua banda, la soprano valenciana cantarà “Stridono lassù” de I pagliacci de Leoncavallo, i de Verdi “Udite?, Come albegg” i “Tacea la notte pacida” de Il trovatore,  aixì com “Morro’, ma prima in grazia” d’Un ballo in maschera.

A partir del seu debut a la Scala amb Fígaro en 1977, Leo Nucci ha mantingut un contacte constant amb eixe teatre. Altres coliseos d’òpera de referència i en els que ha cantat són Arena de Verona, Teatre Regio de Parma, òperes Estatal de Viena, Metropolitana de Nova York, Zuric, etc.

Ha sigut dirigit per Karajan, Solti, Abbado, Maazel, Kleiber, Giulini, Muti, Chailly, Levine i Mehta, entre altres. I també ha col·laborat amb artistes com ara Sutherland, Price, Scotto, Caballé, Freni, Ricciarelli o Te Kanawa. Isabel Rey va debutar molt jove amb La Sonnambula de Bellini a Bilbao. La seua carrera es distingix per una trajectòria que l’ha dut a cantar a Viena, Munic, Hamburg, Berlín, Zuric, Londres, París, Los Ángeles, Washington, Estocolm, Nova York, Brussel·les, Moscou, Tòquio, Roma, Venècia o Amsterdam.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.