banner_990x90_EFE (1)

Les Arts rep més de 5.000 persones en la VIII Jornada de Portes Obertes

Les Arts rep més de 5.000 persones en la VIII Jornada de Portes Obertes

El Palau de les Arts Reina Sofía ha rebut hui més de 5.000 persones en la huitena Jornada de Portes Obertes que celebra el teatre d’òpera de València. Des de les 11.00 h a les 19.00 h, ininterrompudament, ciutadans de la Comunitat Valenciana així com turistes nacionals i internacionals han recorregut l’edifici de Santiago Calatrava.

La xifra inclou els 800 espectadors que han presenciat les dues funcions de l’espectacle al Teatre Martín i Soler i els més de 4.200 visitants de l’edifici.

El visitants han gaudit  dels espais més emblemàtics com la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vistes a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, el Restaurant “Los Toros” ha acollit una exposició de vestuari de diverses produccions operístiques de Les Arts.

Paral·lelament, el públic ha omplit les dos funcions de l’espectacle que han oferit els artistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo al Teatre Martín i Soler. Allex Aguilera ha dirigit un muntatge amb il·luminació d’Antonio Castro i escenografia i vesturari realitzada per l’equip de Les Arts.

El joves intèrprets han cantat un repertori integrat per fragments d’obres de la Temporada 2015-2016, com Macbeth, Lélio, La Bohème, Aida, Samson et Dalila, Idomeneo, Silla, Katiuska, Café Kafka, A Midsummer Night’s Dream (de Britten) y Somni d’una nit d’estiu (de Mendelssohn-Bartholdy).

Les taquilles del teatre també han romàs obertes hui per la venda general d’entrades i passes per a la Pretemporada, que inclou en la programació l’òpera La Bohème¸ la sarsuela Katiuska, la cantata de Mozart Davidde Penitente, un recital de Fabio Biondi i un concert amb obres de Berlioz dirigit per Roberto Abbado.

Les Arts ha disposat també per aquesta jornada un servei de cafeteria i un estand d’informació del programa didàctic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.