728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Les Corts defensen per unanimitat la continuïtat dels sis senadors territorials triats per la cambra

València Noticies | Redacción.- Tots els grups parlamentaris de les Corts Valencianes han aprovat este matí per unanimitat una Proposició No de Llei de tramitació immediata per a defensar la continuïtat dels sis senadors territorials triats per la cambra, front a la retallada d’un senador que proposa ara la Comissió Permanent del Senat.

El document aprovat pel ple de Les Corts, presentat pels cinc grups parlamentari, posa de manifest que la continuïtat dels senadors territorials triats en juliol de 2015, és un fet que empara la Constitució, l’Estatut d’Autonomia, la Llei de designació de senadors i el mateix reglament del Senat.

Corts Valencianes.
image-369575

En les  intervencions, els portaveus que han intervingut en nom dels cinc grups han destacat la importància de l’acció conjunta i de la unanimitat de Les Corts per a defensar la legalitat i també els interessos valencians i el nostre autogovern.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.