MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Les obres d’urbanització de l’entorn del Museu de Belles Arts començaran este estiu

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat ha anunciat que la Junta de Govern Local declararà vàlid el concurs celebrat per a la urbanització de l’entorn del Museu de Belles Arts de València.

L’acord serà aprovat hui, i les obres es realitzaran a partir d’este estiu pel Grup Bertolin SAU, per un import de 977.852 euros, en un termini de 20 setmanes.

El projecte consistix en l’obertura i urbanització del carrer de Flora i Pintor Genar Lahuerta, així com la conversió a zona de vianants de la volta del Rossinyol. A més, tal com ha assenyalat Sarrià, “s’enjardinarà un ampli espai de Vivers, als terrenys que ocupava l’antic zoològic, per la qual cosa, per fi, l’entorn de la segona pinacoteca més important d’Espanya tindrà la dignitat que es mereix”.

El acuerdo será aprobado hoy, y las obras se realizarán a partir de este verano.
image-389569

L’obra serà sufragada per la Generalitat, a càrrec del denominat Pla Confiança, i permetrà a més recuperar i urbanitzar els espais provisionals que fins ara ocupava la Creu Roja. Les dependències d’esta ONG es traslladaran a l’antic centre escolar municipal Santa Teresa, del carrer de Guillem de Castro, que va quedar buit en construir-se el nou centre escolar al barri del Carme.

A este concurs s’han presentat 12 empreses, i l’adjudicació ha correspost al Grup Bertolin SAU, que ha presentat l’oferta més econòmica i avantatjosa per a l’interés general.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.