728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Les platges de València acolliràn més de 20 competicions esportives durant este estiu

València Noticies | Redacció.- Amb l’arribada de l’estiu, bona part de l’activitat esportiva es trasllada a les diferents platges de la nostra ciutat. Segons ha informat la regidora d’Esports, Maite Girau, València acollirà al llarg dels seus 19 quilòmetres de costa més de 20 esdeveniments esportius, a més d’oferir dos canals marítims abalisats per a afavorir la pràctica d’esports nàutics i garantir la seguretat dels banyistes.

La programació esportiva distribuïx les actuacions en tres grans àrees diferenciades: la instal·lació de Vòlei Platja València, espai lúdic esportiu de 10.799 metres quadrats; els diferents esdeveniments esportius de platja, amb 5.580 metres quadrats a la disposició de l’esport de platja, i les activitats d’esports nàutics, amb els canals abalisats corresponents. En total, les diferents activitats a la platja ocuparan este estiu més de 105.000 metres quadrats destinats a l’esport i l’exercici a l’aire lliure.

Catel de la Volta a la Platja València.
image-390943

La regidora Girau ha explicat que la majoria de propostes són de caràcter no competitiu, amb l’objectiu de fomentar la participació dels clubs, els esportistes de la ciutat i els seus ciutadans en la realització d’exercici físic a l’aire lliure, promovent l’activitat física i els hàbits de vida saludables.

Una de les novetats més destacades d’enguany és la recuperació de la carrera popular Volta a la Platja València, prevista per al 9 de juliol a la Malva-rosa, reprenent la clàssica competició sobre l’arena. A més, del 15 al 17 de juliol es disputarà el 20 Open Internacional Ciutat de València de Futvòlei, que inclou classes d’iniciació i perfeccionament tècnic obert al públic i gratuït des del dia 11. Així mateix, destaquen les singulars i tradicionals corregudes de joies de la platja de Pinedo, que estan previstes entre el 10 i el 12 d’agost.

Al voltant del vòlei platja

Durant tot l’estiu, la instal·lació municipal de vòlei platja oferix l’ús lliure de les pistes per a la pràctica d’este esport. També s’impartiran allí activitats dirigides gratuïtes i obertes al públic, a més de cursos d’aprenentatge i perfeccionament del vòlei platja i altres esports. Entre les activitats gratuïtes previstes per als mesos de juny, juliol i agost destaquen cursos de ioga, taitxí, pilates, fitnes llatí, gap i cross training.

En estes instal·lacions tindrà lloc el VI Open Vòlei Platja, del 24 al 26 de juliol, a més del VI Open València Beach Volley i el Vòlei Platja Amateur Internacional, que se celebrarà del 29 al 31 de juliol.

D’altra banda, pel que fa a tornejos d’esports de platja, enguany se celebrarà del 21 al 24 de juliol el 23 Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja, degà dels esports de platja a València. També estan programats el XX Torneig Internacional Rugbi 7 Ciutat de València, de l’1 al 3 de juliol, dates en les quals també es disputaran els Taronja Games: Jocs Esportius dels Valors. La Malva-rosa acollirà també una de les proves del circuit nacional del Campionat d’Espanya Vòlei Platja Madison Beach Volley Tour 2016, del 7 al 10 de juliol.

Esports nàutics

Finalment, en els dos extrems de la platja del Perellonet, i amb el doble objectiu de garantir la seguretat dels banyistes i facilitar la pràctica d’activitats nàutiques, s’han habilitat dos canals abalisats. El primer, cap al sud, fa 200 metres d’ample i està reservat en exclusiva per als practicants de kitesurf des del passat 1 de juny i fins al 15 de setembre. D’altra banda, el segon canal se situa cap al nord, més prop de València ciutat, i fa 70 metres d’ample i de 200 metres mar endins. Esta via marítima funcionarà com a canal d’eixida per a l’ús de catamarans, patins de vela, piragües, taules de surf de vela, pàdel surf i qualsevol altra embarcació i estarà disponible de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.